Ga naar hoofdinhoud

Autocad tekening laten maken

Wilt u een professionele tekening laten maken voor uw installatie project? VaCuTek is een tekenbureau installatietechniek en levert betrouwbare installatie tekeningen en installatie calculaties aan installateurs, architecten en aannemers. Als u zelf geen tijd of ruimte heeft om een installatietekening te maken is een Autocad tekening laten maken een goed idee. Tenslotte geeft u hiermee veel gedetailleerde informatie en ziet uw klant direct wat u levert. Biedt u daarnaast ook onze installatie calculaties aan, dan weet uw klant bovendien de exacte kostprijs van uw diensten. Zo biedt u een duidelijke en betrouwbare offerte die u direct een streepje voor geeft op uw concurrenten.

Een tekening in Autocad laten maken, een goed idee!

Of u nu een installateur bent, een architect of een aannemer, een tekening laten maken is altijd een goed idee als u deze laat uitvoeren door VaCuTek. Met onze uitgebreide kennis en ervaring van de installatietechniek weten wij exact wat nodig is voor een perfecte tekening of calculatie. Daarnaast bieden wij u met onze speciaal op de installatietechniek gerichte software Autocad / Adomi nauwkeurige en gedetailleerde gegevens. Wij voorzien uw tekeningen van symbolen voor diverse installaties en geven indien gewenst nauwkeurig aan welke materialen, verbindingen, diameters, pijpmaten en wanddiktes nodig zijn. Wij leveren onze tekeningen aan als .DWG bestand, de belangrijkste bestandsindeling voor ontwerp gegevens die in vrijwel elke ontwerp omgeving wordt gebruikt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of over de mogelijkheden van het laten maken van een Autocad/Adomi tekening voor uw installatie project? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of vraag onderstaand een offerte aan. Wij informeren en adviseren u graag.

Voor welke installaties kunt u een Autocad tekening laten maken?

  • Verwarmingsinstallaties
  • Gasinstallaties
  • Warm- en koud tapwater installaties
  • Hemelwaterafvoer en riolering
  • Centrale verwarming
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Mechanische ventilatie
Back To Top