Ga naar hoofdinhoud

Ontwerpsoftware voor de installatietechniek

Wij maken gebruik van Autocad Adomi

Wij verzorgen uw tekeningen en calculaties met Autocad / Adomi. Met deze software hebben wij een uitstekend tekenprogramma in handen, het is een krachtig CAD en BIM ontwerp systeem voor iedere fase in een ontwerp. Adomi is een uitbreiding op Autocad Software en is specifiek gericht op de installatietechniek. Met deze software kunnen wij onze tekeningen op ieder detailniveau uitwerken, snel, accuraat en betrouwbaar. Uw installatie tekeningen en installatie calculaties leveren wij aan als DWG bestand, één van de meest gebruikte bestandsindelingen voor ontwerp gegevens, die in vrijwel iedere ontwerp omgeving gebruikt worden.

Waarom kiezen voor onze Autocad Adomi software?

Niet iedere installateur heeft de tijd en ruimte om zelf een installatietekening te maken. De benodigde software voor een installatietekening kost bovendien al snel tienduizenden euro’s en het in dienst nemen van een tekenaar vraagt een permanente investering. Als u VaCuTek inschakelt voor het leveren van een installatietekening of installatieberekening heeft u minder werkdruk en een grotere kans op het uitvoeren van het project. Wilt u graag bij ons een tekening installatietechniek of calculatietechniek laten uitvoeren? Dan zorgen wij voor een betrouwbare levering. Middels onze gespecialiseerde software Autocad / Adomi heeft u direct een passende en betrouwbare offerte.

Hoe werkt Autocad Adomi?

Het opzetten van een tekening of het aanbrengen van wijzigingen daarin voeren wij met de software Autocad / Adomi nauwkeurig uit. Onze gespecialiseerde software is inclusief symbolen voor de diverse installaties en voorziet uw tekeningen installatietechniek van informatie zoals materiaal, verbinding, diameter, pijpmaat en wanddikte. Wij maken onze tekeningen zowel in 2D als in een 3D uitvoering. Met onze installatie tekeningen is uw technische installatie altijd uit te voeren door een monteur. Autocad / Adomi tekeningen worden meestal digitaal aangeleverd, maar indien noodzakelijk maken wij ook plots.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Autocad / Adomi software of uw berekeningen of tekeningen door ons laten uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag.

Welke installatietekeningen maken wij met Autocad / Adomi?

  • Verwarmingsinstallaties
  • Gasinstallaties
  • Warm- en koud tapwater installaties
  • Hemelwaterafvoer en riolering
  • Centrale verwarming
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Mechanische ventilatie
Back To Top